O meni

Radno iskustvo

Digital marketing

Digital marketing je prirodna nadogradnja moje edukacije i karijere. Digital marketing je sredstvo da pre svega pomognem klijentu, da unapredi i predstavi svoj biznis na najefikasniji mogući način. Brendiranje, promocija, definisanje tržišnih niša, interakcija na društvenim mrežama, precizno definisane kampanje, sve su to samo uzbudljivi zadaci i izazovi zbog kojih volim digital marketing. Ta ljubav i rad su izrodili i uspehe već tokom školovanja.

Slavica Kovačević roze košulja

Novinarstvo u digitalnim medijima

Novinarstvo je divna profesija, način da na kreativan način izrazite svoje viđenje nekog događaja ili mišljenje o nekoj temi. Novinarstvo je škola osvajanja slobode, ukoliko ste dovoljno mudri i hrabri. Profesija koja daje mogućnost da pomognete ljudima. Najveća nagrada i jeste zahvalnost ljudi kojima ste rešili problem i promenili život. Najponosnija sam na emisiju ”Narode, šta Vas boli ?”. U produkcijskom smislu ali i po rezultatima koje smo postigli, ova emisija je postavila nove standarde.

Obrazovanje

Digital marketing menadžer

Znanje i zvanje digital marketing menadžera stekla sam nakon obuke na poslovnoj akademije ”Eduka plus”. Zvanje novinar, urednik u digitalnim medijima i digitalnom okruženju stekla sam na akademiji ”Art off bussines”. Obe škole su sertifikovane a kvalifikacije priznate od strane Nacionalne službe za zapošljavanje. Završila sam i konverzacijski kurs enegleskog jezika. Studirala sam na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Završila sam Gimnaziju”Miloš Savković” u Aranđelovcu.